Workshops

 • Workshop Amigurumi

  Amigurumi is hip!

  Leer zelf je super schattige en stoere knuffels haken! 

 • Mochila haken

  Altijd al willen leren hoe je een mochila haakt? Dat kan tijdens onze workshop mochila haken! Gastdocent: Riannes Haakels

 • Workshop TopDown

  Workshop TopDown & Naadloos

  Dit is een workshop in 2 delen die los van elkaar te volgen zijn. Gastdocente: Nana Seijlhouwer van Naantje Knit

 • tekstpagina

  Fair Isle Breien is een traditionele techniek die gebruikt wordt om patronen te maken met meerdere kleuren.

  Bron foto: Boek Arne en Carlos

 • tekstpagina

  Sokken breien is een leuke bezigheid! In deze workshop van 2 lessen ga je (basis)sokken leren breien.

  Gastdocente: Irene Kramer

 • Verf je eigen Garen

  Verf je eigen Garen!

  Wat leuk! Garen helemaal naar eigen wens verven.

  Gastdocente: Sigrid Mostert

 • Woonketting Maken

  Samen rijgen met kralen!

  Een ketting met houten kralen, bedels en knijpertjes of je kiest voor een kerstketting. Je gaat naar huis met een mooie woonketting van 1 meter.

 • Tekstpagina

  In deze workshop haak je een hip mandje volgens een eenvoudig haakpatroon.

 • Tekstpagina

  In deze workshop haken we allerlei soorten bloemen in jouw favoriete kleurtjes!In onze inspirerende winkel in Bodegraven leren we je de kunst van haken en breien via een groot aanbod aan workshops: basishaken en haken voor gevorderden, scandinavisch haken, tunisch haken, granny squares, amigurumi,  basisbreien, fair isle, sokken breien etc.

Naast haken en breien hebben we ook nog een groot aanbod aan andere creactieve workshops zoals: droog en nat vilten, handlettering, macrame, borduren, punchen en meer.

Gezellig samen creatief aan de slag onder het genot van koffie en/of thee. Dit zit in de prijs inbegrepen. Maar er is natuurlijk van alles bespreekbaar, misschien wil je wel een high tea, high wine, hapjes, zoutjes, frisdrank etc. Laat dit dan aan ons weten via de e-mail anja@homemade4u.nl en je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.Hoe kan ik reserveren?

Kijk in de agenda of er al een leuke workshop ingepland staat en schrijf je in door op de workshop te klikken en de workshop toe te voegen aan je winkelwagen.  De ticket voor de workshop kun je na de aanschaf vinden in het onderdeel 'Mijn account' en dan het kopje 'Downloads'. Hier kun je de ticket downloaden en afdrukken. Hier vindt je ook de adresgegevens en waar je het beste kan parkeren. We zien je graag!

Workshops die ingepland staan en hierboven in de slide voorbijkomen, kunnen ook via de link op de foto bekeken en/of gereserveerd worden. Klik hiervoor op het oranje rondje in de slide. Zie je geen oranje rondje dan hebben we deze workshop nog niet ingepland. 

Zie je hierboven in de slide een leuke workshop, maar staat hij nog niet in de agenda, of wil je graag een datum inplannen voor een vriendinnen-uitje, zussendag, vrijgezellendag etc stuur dan een berichtje met de gewenste workshopdatum, het aantal personen en je contactgegevens naar anja@homemade4u.nl.

Er kan een optie genomen worden op een workshop op een bepaalde dag. Deze offerte is enkele dagen van kracht, afhankelijk van de workshopdatum. Een reservering is definitief zodra je een bevestiging van inschrijving per mail hebt ontvangen. Aan de reservering zijn geen kosten verbonden. Het reserveren van een workshop houdt in dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en de voorwaarden die hieronder verder nog aanbod komen.


Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen?

De minimale deelname voor een workshop is 4 personen en maximaal 15 personen. Je kunt met een groep komen maar natuurlijk ook alleen aanschuiven.

Mocht blijken dat er op de door jouw gekozen datum niet genoeg deelnemers zijn, ontvang je tijdig een bericht met de mededeling dat de workshop niet door zal gaan. Je kunt je dan inschrijven voor één van de overige datums. 


Hoe kan ik betalen?

De workshop kan direct online betaald worden bij het afrekenen van de workshop in de webshop.

Is er op een andere manier gereserveerd dan dient het bedrag van de workshop uiterlijk 1 week voor de aanvang van de workshop betaald te zijn, door overschrijving op onze bankrekeningnummer tenzij anders overeengekomen. 

De workshops worden gehouden in onze winkel in Bodegraven en in de winkel is er de mogelijkheid om materialen aan te schaffen. In de winkel kan contant en/of gepind worden. 


Workshop op locatie. Ook leuk!

Een workshop op een door jouw gekozen locatie is ook één van de mogelijkheden.

Op locatie zorgt de klant zelf voor tafels, stoelen, aanwezigheid toilet en water. De klant zorgt ook zelf voor koffie/thee en eventuele andere versnaperingen.

Er komen geen extra reiskosten bij wanneer het adres in de omgeving is. Bij meer dan 25 km worden er kilometers in rekening gebracht: 0,19 cent per kilometer heen en terug.


Overige voorwaarden m.b.t. de workshops

 • Komt u uiteindelijk met minder personen dan opgegeven, wordt het bedrag niet in mindering gebracht. Dit i.v.m. inkoop van materialen en reserveringskosten.
 • Als u met meerdere personen komt dan opgegeven, dient men dit schriftelijk via de mail te bevestigen.
 • Komt de klant te laat op de workshop dan wordt de officiële eindtijd, zoals afgesproken, aangehouden
 • Komt de klant niet opdagen op een workshop dan is er geen recht op geld terug
 • Annuleringstermijnen: Indien je binnen 7 dagen voor aanvang van de geplande datum annuleert: 75% van het gehele boekingsbedrag. Bij annulering op de dag zelf wordt 100% doorberekend