Evenementen

Samen met heel veel creatieve mensen gaan we in Bodegraven langs de leukste horecagelegenheden. Tocht in Boreft. In iedere gelegenheid vind je een patroontje wat je kunt haken/breien. Aan het eind van de route en dag heb je iets leuks om in elkaar te zetten. Wat??? Dat wordt natuurlijk een verrassing.

Wat we alvast wel bekend kunnen maken: Dendennis & Mr. Knitbear Wim zijn ook aanwezig in de horeacagelegenheden. Dat wordt gezellig!!!!


We sluiten deze bijzondere dag af met een Boekenbal in het Evertshuis! Dendennis en Mr. Knitbear Wim zijn daar ook gezellig van de partij!

De prijs voor dit geweldige evenement is € 44,00.


Dit is incl. koffie met gebak, lunch, tapas en natuurlijk de patroontjes, Meet&Greets en boekfeestje! En natuurlijk een goedgevulde goodybag met alle garens die je nodig hebt deze dag
Het wordt weer geweldig! Save the date!! Let op onze fb pagina en website. Daar gaan we steeds meer bekend maken.

Omdat de inschrijving van ons vorige evenement zo snel ging, is het verstandig om onze site, onze nieuwsbrief en facebook in de gaten te houden zodat je er op tijd bij bent.

Inschrijven start op 1 augustus 2019
Dag lieve cruise passagiers

De laatste info:

De boot vertrekt stipt om 11 uur. Wanneer je te laat bent is de boot weg. De boot legt aan om half 11 en vanaf dat moment gaan we inschepen. Dus we hebben maar een half uurtje voor 140 personen.


Daarom willen we graag:

 • Zorg dat je je inscheepkaart bij je hebt en scheep in samen met de vriendinnen die ook op je kaart staan. Is nog niet iedereen van je groep aanwezig, dan moet je even wachten totdat je compleet bent voordat je de boot op kunt.
 • Er zijn twee verdiepingen op de boot, je kunt dus ook naar boven. Let op het is een smal trapje. Er zijn tafels van 6 personen en een paar tafeltjes van 4 personen.
 • 1 tafel is gereserveerd, dat staat ook op de tafel. Die is voor de VIPs  Ga daar dan niet zitten, anders moet je later weer verhuizen.

Het adres waar de boot ligt is midden in het dorp, adres is: Rijnkade, Bodegraven.

Route: Lopend vanaf het station: Je loopt richting centrum (langs de winkel ) door de Prins Hendrikstraat tot aan de brug. Voor de brug ga je de Rijnkade op en dan zie je de boot al liggen. Ca. 300 meter na de sluis.

We zijn weer terug in Bodegraven om 16 uur.


Parkeren

LET OP: Op deze dag is er ook een voorjaarsmarkt in Bodegraven en het zal druk zijn. Neem dus ruim de tijd om bij de boot te komen. Parkeren kan een probleem worden, kom zoveel mogelijk met de trein. Wanneer je wel met de auto komt, adviseren wij je de auto in de wijk voor het station te parkeren. Hier is het gratis parkeren de gehele dag.

Vanaf het station is 2 minuten lopen naar de boot. Er staat daar een bordje welke richting je uit moet lopen om in het centrum te komen.


Wat neem je mee
:

Eigenlijk hoef je niets mee te nemen, behalve je haak/breinaalden 5 en 6. In de goodybag vind je garen gesponsord door Lang Yarns en een patroon van Saskia Laan. Ook een boekje met breipatronen vind je hierin.

Maar niets hoeft, alles (nou ja alles ) mag. Dus wil je gewoon je eigen werkje meenemen mag dat ook.

DRESSCODE is blauw wit. Niets moet, maar voor de fotoos is het wel heel erg leuk 

  

Bij de cruise inbegrepen:

 • Bij binnenkomst koffie met wat lekkers
 • Om 13 uur een lunch bestaande uit een kopje soep, een broodje en wat te drinken. Heb je nog dieetwensen, geef deze dan uiterlijk vóór 18 mei aan ons door.
 • Je kunt aan boord extra drinken kopen, maar die kosten zijn voor jezelf.
 • Aan boord kun je je voorinschrijven voor de nieuwe boeken van Saskia en Dendennis. Zij zullen er ook wat over vertellen. En natuurlijk worden ze dan gesigneerd aan je geleverd. De bestelde boeken moeten vooruit betaald worden. Wij sturen ze dan wel gratis naar je toe maar kom je het bestelde boek(en) in de winkel halen, dan krijg je daar een gratis bolletje bij cadeau.
 • Er is een pinapparaat aan boord aanwezig, contant betalen kan ook, maar dan wel graag gepast.
 • Tijdens de boottocht wordt een film gemaakt, middels deze melding gaan we er vanuit dat je   er geen problemen mee hebt dat je te zien kunt zijn in een film die we op onze social media kanalen gaan vertonen. Geef aan ons door wanneer je dit niet wilt voordat de boot vertrekt.

 

Onze winkel is na afloop van de cruise nog tot 19:00 open en in de goodybag vind je een kortingsbon om deze dag nog inkopen te doen bij ons. We hebben super veel leuke aanbiedingen die dag.

 

Het adres van de winkel is Prins Hendrikstraat 11.

Mocht je nog vragen hebben mail ze ons.

 

Groetjes en tot zaterdag 25 mei!

Team Homemade4u

Anja, Wendy, Tineke, Surya en Mieke


Vip behandeling

Het VIP arrangement aan boord van de haak/brei cruise op 25 mei is gewonnen door Els Hol. Geraden met maar 1 gram verschil. Van harte gefeliciteerd Els.


Zij krijgt op de Cruise een speciale VIP behandeling:

 • Je mag (samen met 1 vriendin) lunchen aan de 'Captains Table' bij DenDennis en Saskia! Heel gezelllig, dat verzeker ik je:)
 • Onze troubadour Anouk komt een door jou aangevraagd nummer zingen bij je tafel!
 • Als VIP vind je in de goodybag extra een boek van Dendennis en van Saskia. Misschien willen ze deze ook wel speciaal voor jou signeren ;)Bekende Vip's aan boord

DenDennis, de bekendste haker van Nederland!

DenDennis designed o.a. haakpatronen en maakt hier Amigurimi’s van.

Inmiddels heeft hij ook al meerdere toffe haakboeken geschreven.

Eind juni komt er een te gek boek uit met patronen voor ''gruwelijk grappige gadgets

Op de Cruise kan jij je dit boek alvast bestellen.

Saskia Laan is een succesvol haakblogster en heeft daarnaast meerdere succesvolle haakboeken geschreven.

Het liefst haakt ze grote projecten; lekker op de bank, onderweg of op een terrasje en tomeloos doorhaken maar!

Ze houdt heel erg van kleur, maar ik kan ook zomaar van grijs houden, hoewel dat niet heel vaak gebeurt.

Geweldige boeken vol kleurrijke en bruikbare haakpatronen. Vooral haar vesten zijn een genot!

Op de Cruise kan je inschrijven voor haar nieuwste boek 'Vesten Haken' die na de zomer uitkomt! 

Anouk Balins zal ons met haar veelzijdige repertoire gaan vermaken op de Haak & Brei cruise!

Ze zingt met een heldere, warme stem mooie evergreens en begeleidt zichzelf op de gitaar.

Ze loopt lekker tussen iedereen door met leuke, herkenbare liedjes!

Voor HomeMade4u is het een oude bekende, want ze was eerder al bij ons op de Haak & Brei Picknick!