Contact

Naast de webshop kan je ook live komen shoppen in onze winkel in Bodegraven.Openingstijden van de winkel:

Maandag  Gesloten
Dinsdag  10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30 
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten


Parkeren in de nabijheid van de winkel is mogelijk met een blauwe kaart. Je mag dan max 1,5 uur parkeren. Langer en gratis parkeren kan op het parkeerterrein links van het NS station en bij het Evertshuis in de Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven. 

Kom je met het openbaar vervoer? De winkel is 5 minuten lopen vanaf het NS station.


CREATIEVE INLOOPOCHTENDEN/MIDDAGEN!

Onze winkel ligt vol wol en garens in allerlei kleuren en kwaliteiten. Daarnaast vind je er diverse accessoires, boekjes, patronen en meer. Kortom een winkel vol met inspiratie. We hebben een mooie plek in onze winkel waar we met elkaar creatief bezig kunnen zijn. Wat is er nou leuker om je hobby samen met andere creatievelingen uit te voeren? Iedereen is welkom! Voor beginners, gevorderden of pro's, voor jong en oud. Elkaar inspireren, helpen, tips geven, ideeën uitwisselen, dat is wat we op deze momenten met elkaar doen. Iedereen werkt aan zijn eigen werkje. Heerlijk toch!

Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers! Kom je gezellig langs? Meedoen is gratis!*

Iedere dinsdagochtend van 10:00 - 12:00 en iedere donderdagmiddag van 13:30 - 16:00 hebben we een creatief inloopmoment.  

Mocht je vragen over haken hebben dan is de dinsdagochtend hier geschikt voor en voor vragen over breien kan je beter op de donderdagmiddag komen.


*Op voorwaarde dat je werkt met materialen gekocht ByAnja/Homemade4u


Wist je dat we een Facebook Groep hebben waar we allemaal onze leuke creaties delen! Deel je met ons mee zodat we elkaar inspireren?


Heb je vragen/opmerkingen of wil je iets retourmelden? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij doen er alles aan om je vraag z.s.m. te beantwoorden. Heb je vragen over je order of wil je een retour aanmelden, vergeet dan niet je ordernummer te vermelden. Wil je een mail met bijlagen versturen, mail dan naar anja@homemade4u.nl

Contactinformatie

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Type de letter hieronder