Contact

Naast de webshop kan je ook live komen shoppen in onze winkel in Bodegraven!


Let op! Onze openingstijden zijn veranderd.

Openingstijden van de winkel:

Maandag  Gesloten
Dinsdag  10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag GeslotenMocht je geen track & trace mail van ons ontvangen hebben, check dan even je spam mail. Het lijkt erop dat sommige mails met track & trace in de spambox belanden.

Parkeren in de nabijheid van de winkel is mogelijk met een blauwe kaart. Je mag dan max 1,5 uur parkeren. Langer en gratis parkeren kan op het parkeerterrein links van het NS station en bij het Evertshuis in de Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven. 

Kom je met het openbaar vervoer? De winkel is 5 minuten lopen vanaf het NS station.


CREATIEVE INLOOPMOMENTEN!

Iedereen is welkom! Voor beginners, gevorderden of pro's, voor jong en oud. Elkaar inspireren, helpen, tips geven, ideeën uitwisselen, dat is wat we op deze momenten met elkaar doen. Iedereen werkt aan zijn eigen werkje. Heerlijk toch! Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers! Kom je gezellig langs? Meedoen is gratis. Nieuwsgierig geworden naar onze inloopmomenten? Klik dan hier.
Wist je dat we een Facebook Groep hebben waar we allemaal onze leuke creaties delen! Deel je met ons mee zodat we elkaar inspireren?


Heb je vragen/opmerkingen of wil je iets retourmelden? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij doen er alles aan om je vraag z.s.m. te beantwoorden. Heb je vragen over je order of wil je een retour aanmelden, vergeet dan niet je ordernummer te vermelden. Wil je een mail met bijlagen versturen, mail dan naar info@homemade4u.nl

Contactinformatie

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Please type the letters and numbers below