Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn eerste blog hier op Homemade4u.nl. Ik ben Anja Bout en eigenaar van Homemade4u en wil jullie via dit blog meenemen met mijn dagelijkse beslommeringen rondom de winkel en mijn huis.

Jarenlang heb ik een blog gehad: anjadanssavie.blogspot.com

We hebben een 7tal jaren in Frankrijk vertoefd en hebben daar een oude boerderij gehad waarvan we het ‘’bakkershuisje’ omgebouwd hebben tot huis. In hoofdzaak was daar ook mijn blog voor.

Maar het zijn nu weer andere tijden, het huis in Frankrijk hebben we verkocht en weer terug in Nederland kwam mijn handwerkpassie weer naar boven. In 2010 startte ik met een groep vrouwen uit het dorp en omliggende dorpjes bij de kaasboerderij en noemde dat CreacafeGroeneHart. Heel wat jaartjes hebben we het daar leuk gehad, maar er stond al een tijd een pandje leeg en daar heb ik nu mijn handwerkwinkel in.

Anjadanssavie.blogspot bestaat nog wel, mocht je het leuk vinden kun je altijd even kijken wat we zoal in Frankrijk deden en beleefden. Maar nieuwe blogs zijn er al een tijd niet meer ivm drukte van allerlei andere dingen.

Want naast eigenaar van Homemade4u ben ik ook moeder van 3 volwassen meiden, oma van 4 kleinkinderen en 4 bonuskleinkinderen, dochter van een moeder in een verzorgingshuis, en niet te vergeten echtgenote van een lief die me altijd steunt en helpt met de winkel.

Naast de winkel heb ik veel hobby’s (teveel, maar wat kun je daaraan doen, wanneer je heel veel leuk vindt?) o.a. lezen, handwerken, brocante, interieur, detectives kijken, fotograferen, koken. Je snapt wel dat handwerken nu de meeste aandacht krijgt. Maar toch probeer ik ook de andere dingen te doen. Maar daarover kun je in mijn blog e.e.a. gaan lezen.

Gelukkig krijg ik veel hulp van mensen om me heen, zo doet mijn oudste dochter Wendy nu de website bijhouden. Heb ik Anhelpt ingeschakeld om mijn FB actief te houden, doet Daan het drukwerk en de advertenties én zijn er veel vrijwilligers in de winkel actief die me helpen bij inloopochtenden, markten, het maken van voorbeelden etc. Maar daarover ook in een volgend blog meer. Want de laatste groep verdient wel een speciaal plekje in mijn blog.

 Ik weet niet of ik een regelmaat krijg in mijn blogs, want zo gestructureerd ben ik helaas niet. Maar wellicht dat Wendy daar sturing in kan geven. Er is wel heel veel te vertellen en ik vind het leuk om reacties te krijgen!