Maandelijkse Archieven: Juli 2018

 1. Deventer

  Deventer

  Afgelopen week zijn we een lang weekend naar Deventer geweest. Van donderdag tot en met zondag hebben we ons erg vermaakt.  Die paar dagen lijken altijd langer dan het in feite is. Uitgerust kwamen we weer terug. We sliepen in een pittoresk (wanneer je van modern houdt moet je hier niet zijn) hotelletje in het centrum, Hotel de Leeuw   Het hotel wordt gerund door Hortance van den Beld. Hortance geeft je direct het gevoel dat je ontzettend welkom bent en is een echte Deventerse waardoor ze leuke tips kan geven.

  Lees meer »
 2. Hobby's

  Hobby's

  Teveel om op te noemen. Ik vind alles leuk! Keuzes maken blijft moeilijk, wel jammer vind ik soms dat ik niet 1 hobby kan hebben die ik helemaal kan uitdiepen. Nu ben ik nergens echt heel goed in en soms word ik ook wel simpel van mezelf ???? Maar ja op mijn leeftijd weet je ondertussen wel hoe je in elkaar zit en doe ik ook maar niet mijn best om dat te veranderen.

  Wat ik allemaal leuk vind?

  Lezen; Kom ik nog maar weinig aan toe, maar iedere vakantie gaat er wel een boek mee van de kast ‘nog te lezen’. Daarna kan het boek naar de kringloop.

  Borduren; Heel raar, het lijkt of ik daar de rust niet meer voor heb. Ben ik teveel op snelle projekten gericht, komt dat door de tijd van nu? Vroeger maakte ik super veel borduur ‘schilderijen’

  Lees meer »
 3. Welkom op mijn blog!

  Welkom op mijn blog!

  Welkom op mijn eerste blog hier op Homemade4u.nl. Ik ben Anja Bout en eigenaar van Homemade4u en wil jullie via dit blog meenemen met mijn dagelijkse beslommeringen rondom de winkel en mijn huis.

  Jarenlang heb ik een blog gehad: anjadanssavie.blogspot.com

  We hebben een 7tal jaren in Frankrijk vertoefd en hebben daar een oude boerderij gehad waarvan we het ‘’bakkershuisje’ omgebouwd hebben tot huis. In hoofdzaak was daar ook mijn blog voor.

  Maar het zijn nu weer andere tijden, het huis in Frankrijk hebben we verkocht en weer terug in Nederland kwam mijn handwerkpassie weer naar boven. In 2010 startte ik met een groep vrouwen uit het dorp en omliggende dorpjes bij de kaasboerderij en noemde dat CreacafeGroeneHart. Heel wat jaartjes hebben we het daar leuk gehad, maar er stond al een tijd een pandje leeg en daar heb ik nu mijn handwerkwinkel in.

  Lees meer »