Wat is er te doen tijdens de picknick en wat je nog moet weten.

De picknick is van 13-17 uur Omdat er veel te doen is, raden we je aan om op tijd te komen, maar later komen mag, dat is helemaal aan jou. 
 
Je krijgt van ons bij de entree een festival bandje, waarmee je ook je goodybag en je high tea kunt afhalen. Hiermee kun je ook heen en weer lopen naar de toilet. Dat is in het aangrenzende gebouw. Je ziet ze vanzelf door de borden die we plaatsen. 
 
Je kunt aan verschillende workshops meedoen, maar geef iedereen een kans om mee te doen. Zodra je even weet hoe verder te gaan, geef dan iemand anders de kans om aan te schuiven bij de debetreffende workshop. Je kunt altijd weer even daarnaar toelopen wanneer je niet verder kunt.
 
Het garen bij de workshops is voor wanneer je daar aan de slag wilt. Het is niet de bedoeling om dit zo mee naar huis te nemen. 
 
Kun je wat kopen? Ja hoor ?? Handwerkjuffie heeft leuke spulletjes bij zich en ook Homemade4u staat er met een kraam met leuke aanbiedingen. Bij Peter kun je prachtig zelfgesponnen garen kopen en huisgemaakte jam. 
 
Thee en water is gratis. Water met een smaakje is 0,50 eurocent. 

Wat neem je mee?
 1. Je haaknaalden (3 t/m 6)
 2. Je eigen werkje is leuk, mocht je geen zin hebben in een workshop. Maar let op de patroontjes zijn speciaal voor de picknick gemaakt! 
 3. Trek schoenen aan die passen in een boomgaard ?? dus niet je nieuwe high heals en ook niet je nieuwe witte sneakers. 
 4. Contant geld, er is wel een pin aanwezig, maar ey we zijn op het platteland, dus of wifi goed werkt? 

Alle workshops zijn gratis, maar bij sommige koop je het materiaal ter plekke. We hebben door sponsoring van diverse leveranciers dit bedrag superlaag kunnen houden. 

De fotoos van wat we gaan maken vind je tussen nu en 17 juni op onze facebook pagina picknickhomemade4u en homemade4u
 
Wat gaan we doen:
 1. Lisanne van draad en praat https://draadenpraat.nl/blog/ geeft een workshop wandhanger haken. Garen 1,50 (normale prijs 6,95)
 2. Esther van it’s all-in a nutshell https://itsallinanutshell.com/ geeft een workshop onderzetters haken (patroon is speciaal voor deze picknick ontworpen door Esther). Pakketje 2,50 (normale prijs 4,80) 
 3. Stéphanie van handwerkjuffie https://handwerkjuffie.blogspot.nl/ geeft een workshop tassen/sleutelhanger haken. GRATIS Garen 2,50 (pakket van 4 bolletjes)
 4. Manon van http://zusenfluf.blogspot.nl/ geeft een workshop mandje haken en ter plekke kan dit met textielverharder gesteven worden.  Garen ook te koop voor 0,85 per bolletje Textielverharder te koop bij de kraam van Homemade4u met 20% korting Normale prijs 4,95 per flesje  Op de Picknick 3,99 euro per flesje
 5. Hartjes haken bij hartedeeltjes http://hartedeeltjes.weebly.com/ Neem je restjes mee om hartjes te maken voor dit leuke doel. Ook zetten wij hier een mand restjes neer,
 6. Yvonne laat zien hoe je op verschillende wijze kunt opzetten. GRATIS restjes staan op tafel
 7. Demonstratie spinnen en workshop vilten kraal maken  van Peter Slob. 1 euro per vilten kraal
 8. Boho armbandjes maken op de kraam van www.homemade4u.nl  GRATIS 
En we hebben muziek! Troubadour Anouk zal leuke liedjes ten gehore brengen. www.anoukbalins.nl 
Kijk hier voor een filmpje van Anouk 
Yvonne geeft stoelmassages tegen een vrijwillige bijdrage voor het ouderenfonds. DUs heb je even te lang gehaakt/gebreid loop even langs bij haar. Ze is dezelfde Yvonne als die van de tafel bij het breien.

Mocht het in het ergste geval gaan regenen, dan kunnen we ook naar binnen. 
 
ADRES: Boomgaard achter het Wapen van Waarder (geloof me, je ziet vanzelf waar je moet zijn wanneer je Waarder in rijdt ??) Dorp 26, 3466 NG WAARDER (Afslag 13 op de A12) Is de parkeerplaats van het Wapen van Waarder vol, dan kun je ook parkeren rond de kerk/supermarkt in het dorp
 
Voor degenen die dichtbij komen zou ik zeggen kom op de fiets of lopend!
 
Tot dan! Liefs Anja, Coby, Irene en Anjes!
 
DANK AAN ONZE SPONSORS;
Groothandel G. Brouwer
Groothandel De Bondt
Winkel en organisator Homemade4u, Driebruggen
Katia
Phildar
Dagmarkt Driebruggen
Wapen van Waarder 
 


 

Inschrijven nieuwsbrief

Instagram