Levering en verzendkosten
Levertijden en bezorging
 
Als jouw bestelling voor 17:00 uur geplaatst is, streven wij naar bezorging in Nederland binnen 2 werkdagen. Voor bestellingen buiten Nederland streven we naar bezorging binnen 5 werkdagen. Mocht er iets misgaan, waardoor wij deze levertijd niet halen, dan nemen wij contact met jou op per e-mail.
 
Het is niet mogelijk naar een postbus te verzenden.

Afhalen

Het is mogelijk om de bestelling af te halen in onze winkel. Dit moet aangegeven worden bij de bestelling, wij berekenen dan natuurlijk geen verzendkosten.

Het adres en de openingstijden van de winkel staan hier.
 
Verzendkosten Nederland
 
De verzendkosten voor bezorging in Nederland zijn €4,95. Bij bestellingen boven de €40,- rekenen wij geen verzendkosten. 
 
Verzendkosten buitenland
 
Voor bezorging buiten Nederland rekenen wij een toeslag die per land kan verschillen.

Algemene voorwaarden
 1. Het reserveren van een workshop houdt in dat u de toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden aanvaardt.
 2. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's, inclusief BTW voor particulieren en voor bedrijven en inclusief eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.
 3. HomeMade4U behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
 4. De prijzen van het product, zoals vermeld op de website, zijn voor HomeMade4U bindend voor de op dat moment door de klant verstrekte opdracht.
 5. Alle onderdelen en foto's zijn onderhevig aan onze copyright richtlijnen.
 6. Workshops: Er kan een optie worden genomen voor een workshop op een dag. Deze offerte is enkele dagen van kracht, afhankelijk van de workshop datum.
 7. Als u met minder personen komt dan opgegeven, wordt dat bedrag niet in mindering gebracht. Dit i.v.m. met inkoop van materiaalkosten en reserveringskosten.
 8. De workshops zijn te volgen vanaf minimaal 4 tot max. 15 personen.
 9. Bij de workshops zijn koffie en thee bij de prijs inbegrepen.
 10. Als u met meerdere personen komt dan opgegeven, dient men dit schriftelijk via de mail te bevestigen.
 11. Een wederzijdse schriftelijke bevestiging per mail voor een workshop is bindend.
 12. Betaling:Het bedrag van de workshop dient uiterlijk 1 week voor de aanvang van de workshop betaald te zijn, door overschrijving op onze bankrekening tenzij anders overeengekomen.
 13. Annuleringstermijnen:Indien je binnen 7 dagen voor aanvang van de geplande datum annuleert: 75% van het gehele boekingsbedrag. Bij annulering op de dag zelf wordt 100% doorberekend.
 14. Workshop op locatie:Op locatie zorgt de klant voor de tafels, stoelen, aanwezigheid van toilet en water en wordt er zelf voor koffie en thee gezorgd. Er komen geen extra reiskosten bij wanneer het adres in de omgeving is. Bij meer dan 25 km rijden worden er kilometerkosten in rekening gebracht: 0,19 cent per kilometer heen en terug.
 15. Komt de klant te laat op een workshop dan wordt de officiële eindtijd, zoals afgesproken, aangehouden.
 16. Komt de klant niet opdagen op een workshop dan is er geen recht op geld terug.
 17. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.
 18. HomeMade4U zal de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen. Wij zullen de gegevens niet doorgeven aan derden. Bij het plaatsen van een workshop hebben wij uw naam en adres nodig om de factuur te kunnen opmaken. Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van de site bijgehouden. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker.


 

Inschrijven nieuwsbrief

Instagram